Wie is de woonbootspecialist?

De Woonbootspecialist bestaat uit Heleen Fransman en Ira Hamming, in het woonbotenwereldje ook wel bekend als ‘De Dames van Oost’. Wij vormen al meer dan 10 jaar een ijzersterk team dat op een informele wijze nauw met u samenwerkt.

Wonen op het water is fantastisch maar vergt wel de nodige aandacht en creatieve oplossingen. Dat maatwerk spreekt ons erg aan en we doen er alles aan om tot het gewenste resultaat te komen. Klanten ervaren een samenwerking vaak als zeer prettig en vruchtbaar, een warm bad dat je zorgen wegneemt.

Touw

Heleen Fransman: “Toen ik in 1991 dit bedrijf met mijn echtgenoot Barry Fransman begon volgde al snel de keuze om ons te specialiseren in woonboten. Barry in het verzekeren en ik in de financieringsmogelijkheden van woonboten. Het werd mij toen al snel duidelijk dat het verkrijgen van een woonboothypotheek geen standaard verhaal was. De mogelijkheden waren toen al zeer beperkt en dat is in 30 jaar niet veranderd. Juist die complexiteit is voor mij steeds de reden geweest om met veel plezier en opgebouwde kennis en ervaring, mij in te zetten voor de mensen die op een woonboot willen wonen. In 2012, na het overlijden van Barry, is Ira mij komen versterken. Ik ben blij dat ik dit met haar voort kon zetten en dat we onze passie en kennis op dit gebied nog steeds delen.”

Ira Hamming: “Ruim 10 jaar lang woonde ik zelf op een woonschip net buiten Amsterdam. Mijn diploma’s had ik al jaren op zak maar deze gebruikte ik niet. Toen ik Heleen ontmoette kon zij wel wat hulp gebruiken. Ik kwam bij de Woonbootspecialist en het klikte meteen goed. Snel werd onze samenwerking definitief. Sindsdien doe ik mijn werk met veel plezier. Als ‘De Dames van Oost’ staan wij (aspirant) woonbootbewoners bij in de reis naar hun droom. Omdat ik zelf weet hoe heerlijk het is om op het water te wonen haal ik er veel energie uit om anderen te helpen dit doel te behalen. Dat iedere hypotheek anders verloopt zorgt voor een leuke uitdaging. Daarnaast spreekt het persoonlijke contact met onze klanten mij erg aan.”

MET ONS VALT ER ALTIJD
EEN TOUW AAN VAST TE KNOPEN