FRANSMAN, assurantiekantoor
Retiefstraat 47 hs
1092 VX  Amsterdam

 
 
Oxfam Novib
 
 
 
  woonschipverzekeringen
Verzekeren
Behalve uw woonschip financieren, willen wij ook graag uw woonschip of ark verzekeren. Ook tegenwoordig willen niet alle verzekeringsmaatschappijen een woonschip verzekeren. Wij als woonbootspecialist weten uiteraard de weg in verzekeringsland door onze jarenlange ervaring. Afhankelijk van het soort woonschip, (staal of beton), de lokatie (ligplaats) weten wij als geen ander de juiste keuze voor ieder woonschip te maken.

Sommige maatschappijen (maar lang niet alle) verzekeren tegen herbouwwaarde. Ook zijn er een aantal maatschappijen die verzekeren tegen (vooraf) getaxeerde en vastgelegde waarde.Uiteraard is ook de premiestelling onderdeel van de keuze welke wij maken. Dit is echter niet het belangrijkste onderdeel. Kwaliteit staat bij ons duidelijk bovenaan. Niets is voor ons vervelender dat als er zich een schade voordoet, wij u moeten uitleggen dat die gebeurtenis nu net niet onder de dekking van uw verzekering valt.

Dus liever ietsje meer premie betalen, maar dan ook goed verzekerd!
Uiteraard leggen wij u ook een wat mindere dekking voor indien u niet alles wenst te verzekeren. Belangrijk is in elk geval indien u een hypotheek heeft de dekking voor eigen gebrek. Geen bank zal u het geld voor aankoop verstrekken indien eigen gebrek niet is mee verzekerd

Vraag een offerte op of neemt u contact met ons op via het contactformulier.
FRANSMAN | Retiefstraat 47 hs | 1092 VX  Amsterdam | 020 694 30 89 | info@woonbootspecialist.nl