FRANSMAN, assurantiekantoor
Retiefstraat 47 hs
1092 VX  Amsterdam

 
 
Oxfam Novib
 
 
 
  over ons

Wie zijn wij

Assurantiekantoor Fransman, de woonbootspecialist, is een klein onafhankelijk intermediair bestaande uit Heleen Fransman en Ira Hamming. Wij houden ons bezig met woonbootverzekeringen, woonboothypotheken en advies en begeleiding op maat.

Door onze affiniteit met woonboten en onze jarenlange ervaring hebben wij een deskundigheid opgebouwd die wij graag toepassen om u verder te helpen bij het zoeken naar een passende hypotheek en/of verzekering voor uw woonboot.

Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom streven wij ernaar om u altijd persoonlijk te woord te staan. Wilt u bij ons langskomen? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor in de Ingogostraat in Amsterdam Oost. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos.Wat doen wij
Samen met de klant inventariseren wij de mogelijkheden voor een hypotheek en de aankoop van een woonboot.
Hiervoor wordt uiteindelijk een persoonlijk klantprofiel gemaakt, met als doel goed te kunnen inventariseren en een passend advies te kunnen maken. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan specifieke zaken als de staat van het onderpand, de ligplaats( vergunning ) , de vervanging ( vergunning ) , taxatierapport en koopcontract met de daarbij belangrijke data. Ons advies leidt tot een passende hypotheek , afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Ook doen wij altijd ons best alles wat met de hypotheek te maken heeft goed uit te leggen.

Ook woonbootbewoners met een reeds lopende hypotheek kunnen wij informeren over b.v. het vervangen de woonboot met alles wat daar bij komt kijken. We begeleiden het proces inzake de hypotheek, goed afgestemd op uw nieuwe situatie.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het verlengen van de rentevaste periode of bij het opnieuw inventariseren van de hypotheek n.a.v. gewijzigde omstandigheden.

Wij vinden, naast een passende hypotheek, ook een goede verzekering voor uw woonboot. Na zorgvuldig vergelijken van premies en voorwaarden sluit assurantiekantoor Fransman graag een nieuwe verzekering voor u af.

FRANSMAN | Retiefstraat 47 hs | 1092 VX  Amsterdam | 020 694 30 89 | info@woonbootspecialist.nl